Werkwijze en tarieven voor consulten

De behandelingen die worden uitgevoerd zijn gericht op oorzaken die verborgen liggen in het onderbewuste. Dan verandert er nogal wat. Aanpassing en gewenning aan de nieuwe , veranderde persoon die je dan bent, vraagt tijd. Een vervolgbehandeling kan dan na zo’n 3 tot 4 weken volgen. Tussentijds is telefonische ondersteuning, indien nodig, inbegrepen.

De aard van de problematiek verschilt per cliënt en daarmee ook de tijdsduur per sessie. Zensit hanteert drie categorieën:

  • Basis-sessie (tot max. 70 min.)            €.   80,00
  • Standaard-sessie (tot max. 90 min.)   €. 100,00
  • Verlengde sessie (90 min. en langer)  €. 120,00

Behandelingen van kinderen worden berekend als basis-sessie.
Kennismakingsgesprekken worden niet in rekening gebracht (duren max. 1 uur)


Huisreiniging

Zuiveren en balanceren van woon- en werkruimte:

  • Huisreiniging €. 120,00 per 2 uur plus reiskosten


Familieopstellingen

De tarieven bij familieopstellingen zijn als volgt:

  • Vraagsteller   €. 80,00
  • Representant €. 15,00

Alle tarieven zijn incl. BTW

De kosten voor coaching en behandeling worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Je investeert in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Wel is het mogelijk, in een aantal gevallen, om de gemaakte kosten als ziektekosten af te trekken van de inkomstenbelasting.

Factuur
Je krijgt na de sessie een factuur toegestuurd, met het verzoek deze binnen 14 dagen te voldoen. Contant betalen kan ook, maar pinnen in de praktijk is niet mogelijk. Bij niet verschijnen of afzeggen binnen 24 uur vóór het consult, ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen. Bij overmacht zullen we samen naar een oplossing zoeken.