Ontdek je levensmissie met behulp van het Talentenspel

Als een kind zich overgeeft aan spel, dan waant het zich in een andere wereld, in een andere werkelijkheid. In die andere werkelijkheid is het onmogelijke mogelijk. Het kind droomt zich een wereld die het zich wenst. Het bouwt zich koninkrijken waarin het zelf de koning is en het buurmeisje zijn prinses.

 

"De dromen van vandaag zijn het materiaal van de wereld van morgen".
Peter Gabriël

Geloof in jezelf zorgt dat je in een flow komt en dat jouw droom werkelijkheid wordt. Want als jij in jezelf gelooft is er niets wat jou tegenhoudt, niets wat jou kan stoppen om jouw droom waar te maken.

Als er een spel was dat jou snel naar dieper inzicht voerde over wie je bent en wat je werkelijke missie is, zou je dat dan gaan doen? Maar geloof je dat dit via een spel mogelijk is? Denk je dat er zo’n spel bestaat?

Het Talentenspel is zo’n spel.

 

talentenspel

Weet je niet goed wie je bent of wat het beste bij jou past? Zoek je verdieping of sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet welke afslag je moet nemen? Dan kan het Talentenspel uitkomst bieden.

Met het Talentenspel ga je op reis door je innerlijke wereld. Het is een ontdekkingstocht op zoek naar jouw oorspronkelijke Talenten die deel uit maken van je kern.

Door het speelse karakter omzeil je de blokkades van je rationele en soms angstige persoonlijkheid. Daardoor kun je contact maken met een diepere gevoelslaag die ligt onder jouw handelen en jouw bewustzijn. Je maakt kennis met jouw twaalf archetypische talenten en krijgt zicht op hoe ze samenwerken en relaties aangaan. Via de methodiek van het Talentenspel ontdek je jouw missie, datgene wat ten diepste bij jou past en dat wat je vreugde geeft. Er wordt een beroep gedaan op je creatieve krachten, op je intuïtie en op je inzicht.

Door te weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, zul je beter in staat zijn om in je kracht te blijven in je werk, in je persoonlijke leven en in een snel veranderende wereld.