Klankschalen

Klankschalen hebben een weldadig effect op lichaam en geest. Ze bevorderen het lichamelijk welzijn en stimuleren de bewustwording. Klankschalen werken met hun klank en trilling in op ons fysieke, ons emotionele en ons energetisch lichaam.  De verschillende frequenties geven ontspanning, zijn diepgaand en stimuleren in de verschillende lagen van ons bewustzijn en ons onbewuste. Weerstanden, blokkades en stress lossen geleidelijk aan op, waardoor men in een ontspannen toestand terechtkomt. 

Klankschalen worden bij Zensit zowel tijdens als na een sessie ingezet. Tijdens de sessies dienen ze vooral om informatie vrij te maken. Dat wat vast zit, ‘bevroren’ is, wordt los getrild. Dieperliggende herinneringen en emoties kunnen zo naar boven worden gehaald. 

Tevens kunnen de klankschalen na afloop van een sessie worden ingezet. De bedoeling hiervan is dat de laatste restjes van blokkades worden aangeraakt. Hierdoor komen de aura, chakra’s en meridianen weer in balans. In het lichaam geeft dat een weldadig en rustgevend gevoel van ruimte, van ontspanning, zodat je weer kunt zijn in je lichaam.